Vodič za ljetovanje s psima

1264

topTOP DESTINACIJE – HRVATSKA OBALA: S Columbom

Prvi vodič za ljetovanje sa psima na hrvatskoj obali! Top destinacije – hrvatska obala: S Columbom ultimativni je putopisni vodič za ljetovanje na hrvatskoj obali čiji su autori osobno posjetili i testirali više od 50 najpopularnijih ljetnih destinacija. Ovo je ujedno i prvi vodič za ljetovanje sa psima u Hrvatskoj!

Kako bi se smanjio broj napuštenih i zanemarenih pasa tijekom ljetnih mjeseci autori Sandra Stuić i Željko Stuić su istražili i saznali sve mogućnosti koje vlasnici imaju ukoliko odluče svoje četveronožne prijatelje povesti sa sobom na godišnji odmor.

Tako autori, osim kulturnih, povijesnih i prirodnih znamenitosti više od 50 destinacija, otkrivaju koje su destinacije ‘dog friendly’, službene plaže za pse ili barem gdje se može osvježiti sa psom, kontakte veterinara u destinacijama, brojne praktične savjete za ljetovanje s ljubimcima, što učiniti ako pas pokazuje simptome sunčanice, kako mu pružiti prvu pomoć ako ga ubode pčela ili osa i brojne druge korisne preporuke i informacije. Ovaj novi putopisni vodič prošireno je i dopunjeno izdanje popularne knjige “TOP DESTINACIJE – Hrvatska obala: Kroz oči običnih turista“ te u više od 50 najpopularnijih ljetnih destinacija otkriva najbolje od najboljeg, uz pregršt novih zanimljivosti, savjeta i preporuka.
Ovaj sveobuhvatan vodič namijenjen je svim ljubiteljima putovanja, a osobito onima koji žele kvalitetno provesti svoj godišnji odmor na hrvatskoj obali sa svojim ljubimcima.
Knjiga će biti u prodaji u knjižarama Profil-Mozaik te drugim većim knjižarama u Hrvatskoj, od 15. srpnja 2013. g. i u webshopu prvog hrvatskog interaktivnog video portala TOP DESTINACIJE – HRVATSKA gdje u rubrici Columbov kutak možete saznati sve o osobnom iskustvu putovanja psića Columba i sve o dog friendly destinacijama u Hrvatskoj. piše