‘Trebala mi je biti deveta žena, a pobjegla je s drugim tipom…

95

ron sheppardTrebao sam znati da nešto ne štima onda kad je izgubila zaručnički prsten.
Tada je počela puno izlaziti i stjecati brojne nove prijatelje, žali se Ron (69).

Ron Sheppard (69), Britanac za kojeg kažu da iza sebe ima najviše brakova, ponovno je usamljen. Filipinka Cristel Lalec (28) trebala mu je biti deveta supruga, ali ga je napustila, navodno zbog drugog muškarca. Kad su se upoznali na Tajlandu, siroti Ron mislio je kako je napokon našao srodnu dušu.

– Spakirala je kofere i otišla, mislim zbog drugog muškarca. Obavijestio sam nadležne službe o njenom boravku u Britaniji, u slučaju da pokuša u zemlji ostati ilegalno, kaže Ron. 

Cristel je i dalje u braku na Filipinima, ali Ronu je bila obećala da će se razvesti, nakon što ju je on zaprosio na Silvestrovo 2016. 

– Ja sam impresioniran glumcem Noemanom Wisdomom, a ona se tome uvijek smijala. Nije ni znala tko je on. Stalno je hodala okolo sa slušalicama i radila selfieje. Morao sam vikati njeno ime samo da bi me pogledala, kaže Ron. 

Dodaje i da ljubavni život nisu imali jer Cristel je govorila da je kršćanka te da za nju seks izvan braka ne dolazi u obzir. 

– Rekla mi je da ide kući u kratki posjet, a onda sam shvatio da je pobjegla jer je odnijela sve stvari. Čak me i blokirala na Facebooku. Trebao sam znati da nešto ne štima onda kad je izgubila zaručnički prsten. Tada je počela puno izlaziti i stjecati brojne nove prijatelje, žali se Ron.

Britanac je Cristel upoznao dok je sa svojom sedmom ženom živio na Tajlandu. nakon što mu je osmi brak propao, zbližili su se, a ona je prošlog studenog došla živjeti k Ronu u Veliku Britaniju. Isticala je kako joj Ron, koji boluje od Parkinsonove bolesti, nije poslužio samo kao način dolaska u Veliku Britaniju.

Ron se prvi put oženio davne 1966., a najdulje je bio u braku sa svojom petom ženom Sue, od 1986. do 1997.   piše