Za ljubav nikad nije kasno

441

nedaIzašla iz 21 godinu duge veze i sad se udaje za 30 godina mlađeg? Filmska diva Susan Sarandon posljednje je tri godine u sretnoj ljubavnoj vezi s mlađahnim Jonathanom Bricklinom. Sretan par viđen je u Amsterdamu u kupovini, zastali su i kod prstenja, te su odmah krenule glasine o vjenčanju.

Susan Sarandon (66) u Amsterdam je doputovala na Tjedan filma, gdje je promovirala novi film Cloud Atlas. U njezinoj je pratnji bio 30 godina mlađi Jonathan Bricklin.

Zaljubljeni i sretni Susan i Jonathan viđeni su u kupovini, zastali su i kod prstenja, te su krenule glasine da će uskoro stati pred oltar. Glumica je u vezi s Jonathanom otkad je prekinula 21 godinu dugu vezu s Timom Robbinsom (54). Osim što su ljubavni par, Bricklin i Susan su i poslovni partneri, zajedno vode ping-pong klub SPIN u New Yorku.
U mladosti je glumica bila udana za glumca Chrisa Sarandona, a kćer Evu dobila je s talijanskim filmskim redateljem Francom Amurrijem. S Robbinsom ima dvojicu sinova, Milesa i Jacka. Iako je izjavljivala da se više ne namjerava udavati, možda će zbog Jonathana ipak promijeniti mišljenje. piše