Zagorske vile i kuće za odmor…

114

Zagorske vile i kuće za odmor su kao iz bajke, pogledajte čime su osvojile Nijemce i Skandinavce

tportal

Zagorski bregi Varaždinske županije kriju neke od najpitoresknijih kuća za odmor i vila u Hrvatskoj. Tamošnja turistička zajednica nedavno je objavila katalog ‘Kuće za odmor s pričom’, u koji je uvršteno više od 30 objekata. Izdvojili smo sedam kuća koje su nas osvojile svojom ljepotom

Stranci sve više otkrivaju ruralne dijelove kontinentalne Hrvatske. Čak 90 posto turista koji dolaze u ove kuće su Nijemci i Skandinavci te, što je možda najzanimljivije za same iznajmljivače, prosječno borave u njima minimalno sedam noći, a većina 10 dana ili dva tjedna.

Pogledajte što to privlači strane turiste da posjete zagorske brege.

Bregec Rural House, Varaždinske Toplice

Kuća može primiti najviše pet gostiju. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka i dvije spavaće sobe. U sklopu imanja je bazen. Cijena noćenja je oko 100 eura.

Tonkina kuća, Bednja

Drvena kuća za odmor Tonkina kuća nalazi se u blizini dvorca Trakošćan. U ponudi za najam su sobe pojedinačno ili cijela kuća. Cijena noćenja je oko 60 eura.

Domus Antiqua, Dona Voća

Obnovljena kuća stara više od 200 godina namijenjena je za boravak četvero gostiju. Na raspolaganju im je hidromasažna kada, a u okviru objekta dostupan je vrt s opremom za roštilj. Cijena noćenja je oko 100 eura.

Ruralna kuća za odmor Rim, Veliki Lovrečan

Ova ladanjska kuća ima dvije sobe, kupaonicu, kuhinju i otvorenu terasu. Cijena noćenja je 110 eura.

Villa Barbara, Vinica

Vila je smještena usred vinograda. Može primiti najviše šest osoba. Sastoji se od prizemlja, u kojem se nalazi kuhinja s blagovaonicom i dnevnim prostorom, te kata, na kojem su dvije spavaće sobe te wellness prostor za relaksaciju i opuštanje s kupaonicom i hidromasažnom kadom. Cijena noćenja je oko 90 eura.

Kuća za odmor Bitoševje, Klenovnik

Na raspolaganju u kući su dvije spavaće sobe, dnevni boravak s kaminom na drva i stolom za 12 osoba, kupaonica i kompletno opremljena kuhinja. Uz glavni objekt je glamping kućica sa spavaćom sobom i kupaonicom. U sklopu imanja je zemljani teniski teren s rasvjetom. Cijena noćenja je oko 100 eura.

Grebengradska medna hiža, Topličica

Na imanju je obnovljena drvena kuća vlastelinovog lugara te još dvije autohtone zagorske hiže stare oko 100 godina. Sve je pogodno za boravak najviše 14 gostiju. Cijena noćenja je 70 eura.