Život lijep

444

plesus60 sretnih i rasplesanih staraca. Umirovljenici iz staračkog doma snimili svoj ‘Happy’ spot. Šezdeset stanovnika umirovljeničkog doma i osoblje Diana Isaac Retirement Villagea iz Christchurcha na Novom Zelandu pokazali su svoj talent i snimili još jedan ‘Happy’ spot.

Naime, 80-godišnji stanovnici doma željeli su dati svojoj djeci i unučadi do znanja da godine nisu važne. – Iako možda imaš još samo nekoliko godina ispred sebe, nije bitno – još uvijek možeš raditi ovakve stvari – rekao je glasnogovornik David King.

Za zvijezdu video spota, 79-godišnjeg bivšeg inženjera Alistera Leckiea, David King je kazao kako nikad prije nije napravio ništa slično i kako je u tome uživao. King je naglasio kako njihovi članovi često izvode ‘flash mob’ nastupe u lokalnim supermarketima kao dio tjelovježbe.

– Činimo to diljem države. Sakrijemo se u trgovačkim centrima, upalimo muziku, a oni odjednom izjure i počnu plesati. U našem nedavnom flash mobu, sudionici su imali ukupno oko 4800 godina, a najstarija osoba među njima je imala 92 godine. Želimo da se dobro zabavljaju, da budu i dalje dio društva te da ostanu vitalni – kazao je King. piše